Проволока, дріт сталевий арматурний.

Компанія пропонує купити проволоку за найвигіднішою ціною в місті Київ. Широкий асортимент й можливість поставки партій проволоки мірної, кратної мірної та немірної довжини дозволяє нам якісно і швидко, виконувати будь-які замовлення, допомагаючи вам вчасно виконувати будівельні роботи. І водночас побудувати міцні і тривалі партнерські стосунки із клієнтами. Дріт сталевий, або проволока завдяки відмінним характеристикам, став однією з найважливіших позицій металургійної промисловості та будівництва України.
Сфера використання проволоки найрізноманітніша, від будівництва до важкого машинобудування.

Сталевий низьковуглецевий дріт (сталева проволока) є основною сировиною для виробництва металовиробів та ув’язки виробів. Ціна на дріт сталевий досить низька, а асортимент дроту дуже широкий.

Дріт сталевий – проволоку розділяють за призначенням на два класи.

  В-І– холоднотягнутий, низьковуглецевий сталевий дріт, застосовується для ненапруженої арматури (звичайний арматурний дріт, В-ІІ – холоднотягнутий вуглецевий сталевий дріт).
Дріт сталевий ВР-І – застосовується, як армуючий елемент залізобетонних конструкцій, широко вживаний для виготовлення готових зварювальних каркасів, за допомогою фрагментарного контактного електрозварювання. Окрім того, дріт ВР-І ДЕСТ 6727-80 застосовується для армування кладки цегли, армування під час заливання підлоги, фундаменту, перекрить, армування асфальтобетонного дорожнього покриття, монолітному будівництві. Дріт ВР-І має добре зчеплення із бетоном, за рахунок наявності на поверхні рифлення. Також дріт ВР-І використовують при виготовленні сітки.

Проволка колюча, дріт сталевий колючий

Дріт сталевий колючий являє собою сталевий оцинкований або неоцинкований дріт ОК (ДЕСТ 3282-74), шипований. Шипи у формі двох пружин, які переплетених між собою. Виготовляють із низьковуглецевого дроту круглого перерізу. Для запобігання ковзання поверхнею, має рифлення.
Застосовують задля обмеження доступу на територію, як допоміжний засіб при монтажі колючих загороджень.

Розрізняють види сталевого дроту колючого:

  • одноосновний ДЕСТ 285-69 діаметр проволоки 2,8 мм за ДЕСТ 285-69;
  • оцинкований;
  • двоосновний ТУ У 27,1-136-001-002 типу “JOWA”, діаметр дроту 1,8-2,0-2,2-2,5 мм;
  • неоцинкований;
  • колючий дріт АЛЕБАРДА з армованої колючої стрічки.

Дріт колючий одноосновний рифлений

За ДЕСТ 285-69
дріт основи Ø 2,8 мм.
дріт для шипів Ø 2,0 мм.
відстань між шипами 75 +/- 5 мм.
вага дроту 1 м.п. – 95 г.
в 1 кг колючого дроту 10 погонних метрів.
постачається бухтами (зовнішній Ø не більше 600 мм, внутрішній Ø 100-140 мм, висота не більше 250 мм).
в’язки пакетами по 5 бухт.
вага 1 бухти близько 30-35 кг.

Двоосновний колючий дріт типу “Jova”

За ТУ У 27.1-136-001-2002
дріт основи Ø 1,6-2,8 мм
дріт для шипів Ø 1,4-2,5 мм
відстань між шипами (m):
75 мм ± 8 мм,
102 мм ± 10 мм,
127 мм ± 13 мм,
152 мм ± 15 мм.
висота мотка колючого дроту 31 см.
Постачаються укладеними на європіддон по 670-720 кг.
вага 1 мотка 10-30 кг.

Проволока вязальна, дріт в’язальний сталевий

Дріт в’язальний сталевий — різновид металопрокату. Виробництво дроту в’язального регламентоване ДЕСТ 3282-74, при тому основним матеріалом для виробництва є сталь ст.08КП и ст.1КП. Виробництво здійснюється на основі металевої заготовки із використанням методу волочіння. Термічна обробка забезпечує високі характеристики і потрібну гнучкість дроту, Для надання додаткових якостей, що підвищують її стійкість до впливу зовнішнього середовища в процесі виробництва використовуються різні види сталі як холодного, так і гарячого прокату. Часто поверхня обробляється лудінням, оцинковуванням або використовуються інші види додаткових покриттів.
Розміри в’язального дроту від 0,1 мм до 10 мм. 
Реалізується у вигляді мотків або бухт вагою від 50 до 300 кг.

Основна область застосування допоміжна:

  • Для надійного зв’язування вантажів, упаковки великої ваги;
  • Для зв’язування: сміття, макулатури;
  • При виробництві  шурупів, болтів, цвяхів тощо;
  • Як основа для виробництва сітки, кладочної сітки, зварювальної металевої сітки тощо;
  • Для виготовлення огороджень з дроту;
  • У виробництві дроту колючого;
  • Для виготовлення тримачів для побутового вжитку.

Дріт ВР-1

Різновид дроту в’язального з періодичним “перерізами” на поверхні, який використовують при “в’язанні” арматурного каркасу, що дає надійне зціплення із бетонними сумішами.

Чому краще у нас замовити проволоку оптом і вроздріб.

Купити проволоку у Києві за конкурентною ціною /метр (дивіться прайс на проволоку) можна у нашій компанії у зручний для вас час. До того ж ми завжди готові піти на зустріч до тих нашим клієнтам, які купують арматуру оптом, надаючи їм можливість замовити партії нестандартної довжини за попередньою індивідуальною домовленістю. Купити проволоку у нас можна не лише у Києві, але й в Одесі, Запоріжжі, Житомирі, Винниці, Харкові, Рівному, Чернігові, Хмельницькому, Дніпрі та інших містах України. Ми організуємо доставку замовлень будь-якої ваги та об’єму до більшості регіонів та міст України. Компанією представлено широкий ряд продукції купити яку можна як оптом, так і уроздріб за найдоступнішими цінами по ринку України.Ми пропонуємо повний асортимент проволоки для найрізноманітніших будівельних потреб та проектів.